Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

SteviJa Nieuwsbriefthema

Beste nieuwsbrieflezers,

De vakantie lijkt voorbij gevlogen en de meeste scholen zijn inmiddels weer begonnen. De dagen worden merkbaar korter, maar toch is het weer nog redelijk zomers! SteviJa blijft met deze nieuwsbrief daarom in de nazomersfeer met een eenvoudig te bereiden, licht gerecht. Daarnaast zijn er in september weer een aantal aanbiedingen en er is nieuws over de SteviJa-display. Lees dus snel verder!


SteviJa Display

Nieuw SteviJa Displays

In steeds meer natuurwinkels en reformhuizen zijn de producten van SteviJa verkrijgbaar. De grote SteviJa vloerdisplay bent u waarschijnlijk al tegengekomen in de winkel bij u in de buurt en sinds kort is er ook een kleinere, toonbankdisplay van SteviJa. SteviJa ondersteunt op deze manier de winkelier bij de presentatie van het SteviJa-assortiment.
Zijn onze producten nog niet bij u verkrijgbaar? Bestel dan via de webshop op SteviJa.nl of vraag in uw reformhuis naar de mogelijkheden.SteviJa Septemberaanbieding


 


SteviJa Vakantie-aanbieding
Stevia Spirulina en Tarwegras

SteviJa Aanbiedingen

Septemberaanbieding
Deze maand heeft SteviJa de Septemberaanbieding met daarin het SteviJa Kookboek, een stazak SteviJa Kristal® en een pot SteviJa Zoetpoeder®. Beide producten zijn gebruikt in de recepten van het kookboek.
In het SteviJa Kookoek staan diverse recepten en baktips om wegwijs te worden in het koken en bakken met stevia. Door deze samengestelde aanbieding kunt u direct met het kookboek aan de slag en grijpt u nooit mis naar de beschreven stevia-producten.
Normaal kost deze samenstelling van SteviJa-producten € 33,85, maar tot en met 30 september betaalt u hiervoor slechts € 24,95!
Ga om de aanbieding te bestellen naar SteviJa.nl

Vakantie-aanbieding
Ook al is de vakantie voor de meeste mensen voorbij, SteviJa laat de Vakantie-aanbieding nog de hele maand september doorlopen.
De SteviJa Vakantie-aanbieding bestaat uit de drie SteviJa Fruitsiropen Apple, Blackcurrant en Strawberry. Deze Fruitsiropen zijn 100% natuurlijke smaakmakers, zijn gezoet met de plantaardige zoetstof stevia en bevatten per glas slechts 0,4 kcal!
Drie flesjes met Fruitsiroop kosten normaal € 35,85, maar zijn nog de hele maand september verkrijgbaar voor slechts € 29,95!
Ga voor de Vakantie-aanbieding naar SteviJa.nl en bestel.

Tarwegras- en Spirulina-aanbieding
In de Nieuwsbrief van 16 juli introduceerde SteviJa de voedingssupplementen Tarwegras en Spirulina geintroduceerd. Dit was een enorm succes en veel klanten hebben kennis gemaakt met deze producten.
Mensen die alsnog voordelig kennis willen maken met deze productlijn, of die nogmaals willen profiteren van de introductiekorting, krijgen ook in september 25% korting. Dit betekent dat deze maand Tarwegras € 11,95 en Spirulina € 14,95 kost. Bestellen kan op SteviJa.nl.


Nazomerrecept: ZaZoe Kip

Zacht-zoet kiprecept voor 4 personen

Het recept in deze nieuwsbrief is een heerlijk gerecht van zacht-zoete kip met stevia.
Stevia Kip Kematjoe


Ingrediënten

 • 2 dubbele kipfilets
 • Kipkruiden
 • 2 uien
 • Olie
 • 2 blikjes tomatenpuree
 • 4 eetlepels Japanse sojasaus (bv. Kikkoman)
 • 1 theelepel sambal oelek
 • 5 eetlepels SteviJa Kristal®
  of
  7 eetlepels SteviJa Zoetpoeder®
 • 2 eetlepels azijn
 • 6 eetlepels water
 • 1 theelepel kerriepoeder
 • 1 theelepel paprikapoeder
 • Maïzena (optioneel)
 • Rijst


Bereiding

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid deze met de kipkruiden. Pel de uien en snijd ze in ringen.
Bak de kipstukjes in de hete olie goudbruin. Voeg de ui toe en fruit deze enkele minuten licht mee.
Roer in een kom de tomatenpuree, sojasaus, sambal, het Kristal, azijn, water, kerriepoeder en het paprikapoeder door elkaar en voeg deze saus bij de kipfilet. Laat de kip circa 10 minuten sudderen en bind de saus desgewenst met de in een scheutje water losgeroerde maïzena.
Serveer de ZaZoe Kip met rijst.

Tip: Lekker met een frisse salade van tomaat en komkommer.

Ga voor meer heerlijke recepten naar SteviJa Recepten.


SteviJa Facebook

Facebook-vriend van SteviJa worden?

Via Facebook bent u nog eerder op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen, nieuwe recepten en andere weetjes over SteviJa.
Ga naar Facebook.com/Stevijanederland en `Like` ons of word vrienden!