Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

SteviJa Nieuwsbriefthema

In deze nieuwsbrief:

Het nieuwe jaar is begonnen en ook wij van SteviJa hebben er weer zin in. We hebben op onze agenda staan om u dit jaar weer met vele leuke nieuwtjes te verrassen. Tevens zijn we alweer met heerlijke recepten bezig en zijn we interessante nieuwe producten op het spoor.

We houden u op de hoogte!


SteviJa kauwgom

SteviJa kauwgom

Op vele verzoek is onze SteviJa Dental Gum weer terug in ons assortiment. Deze kauwgom is 100% natuurlijk en is in de smaak Spearmint verkrijgbaar.

Interesse? Bestel.


Culieet

Culieet

We hebben u inmiddels geÔntroduceerd met de veelzijdige smaakmaker Culieet. Velen van u hebben laten weten blij te zijn met de mogelijkheden van dit product. Culieet is veelzijdig, vol van smaak en is bovendien zonder kunstmatige toevoegingen!

SteviJa biedt u daarom in de maand Januari nogmaals Culieet aan met 10% korting. Bekijkt u ook onze Culieet recepten, Atjar tjampoer (print recept) en Foe yong Hai (print recept) en bestel Culieet.


Gedroogd, grof Stevia blad

Gedroogd, grof Stevia blad

Het is eindelijk zover. SteviJa heeft, na vele aanvragen, gedroogd stevia blad in het assortiment opgenomen. Dit is een grove variant en is 30-45 keer zoeter dan suiker. Verpulver het blad in een zelfgemaakte ijsthee, smoothie of zoet hiermee uw zure yoghurt. Tevens heerlijk om over uw verse fruitsalade te poederen. Bestel grof steviablad en probeer het uit!


Pinterest

Pinterest

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over het nieuwe Pinterest. Een erg leuke manier om je familie en vrienden te laten zien wat je zoal bezig houdt. Maak ook een account aan en bekijk de prikborden van Anna-Gretha. www.pinterest.com/stevija/


Januari Recept

Dit keer hebben we gekozen voor de Kersenclafoutis een heerlijk warm dessert, maar ook voor bij de koffie een ware traktatie!

IngrediŽnten

  • 225 gram kersen (vers of bevroren)
  • 3 eieren
  • 20 gram SteviJa Zoetpoederģ of 35 gram SteviJa Kristalģ
  • 1 theelepel vanille extract (optioneel)
  • 2 eetlepels cognac (optioneel)
  • 200 ml volle melk
  • 100 gram bloem
  • 30 gram custardpoeder
  • 1/2 theelepel SteviJa Baksoda (opgelost in 1 eetlepel warme melk)
  • quichevorm

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bedek de bodem van een ingevette quichevorm met de (ontdooide) uitgelekte en ontpitte kersen.

Klop de eieren met de Zoetpoeder of Kristal schuimig. Voeg de resterende ingrediŽnten toe en roer tot een klontvrij beslag. Verdeel het deeg over de kersen en bak het 15 minuten in de oven op 180 graden. Breng de temperatuur van de oven terug naar 150 graden en bak nog eens 30 minuten. Serveer de Clafoutis warm en bestrooi, indien gewenst, met wat Zoetpoeder.


Tip: Ook lekker met aardbeien, perziken of blauwe bessen!

Print recept.

Ga voor meer heerlijke recepten naar SteviJa Recepten.


SteviJa Facebook