Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

SteviJa Nieuwsbriefthema

Beste nieuwsbrieflezers,

Het weer is helemaal omgeslagen, zo is het flink koud en word er enthousiast gesproken over een Elfstedentocht en zo is er weer het zonnetje waardoor je het gevoel krijgt dat de lente in aantocht is. Net zoals het weer, heeft SteviJa bedacht het in deze nieuwsbrief het ook anders te gaan doen. We vragen U deze keer een recept met ons te delen, waarmee u bovendien een leuk pakket kunt winnen. Verder beantwoorden we veel vragen naar onze andere producten, hebben we weer een mooie aanbieding voor u, en hebben we een nieuw product in het assortiment.


Titel voor afbeelding

Win het keukenpakket!

SteviJa heeft er hard aan gewerkt u bekend te maken met het gebruik van SteviJa in de keuken en vele recepten zijn hiervan het resultaat. Toch blijven er vragen en zijn er klanten die ons enthousiast laten weten wat er nog meer mogelijk is met de producten van SteviJa.
Heeft u leuke, verrassende maar vooral lekkere recepten bedacht met SteviJa? Stuur dan nu uw recept naar info@stevija.nl en win een keukenpakket bestaande uit:

- 1 x SteviJa Kristal
- 1 x SteviJa Zoetpoeder
- 1 x SteviJa Kookboek
- 1 x Culieet
- 1 x SteviJa limonade siroop Strawberry
- 1 x Cavalier chocolade reep Dark

Winnaars van de vijf leukste, origineelste maar vooral, lekkerste recepten zullen in de nieuwsbrief van eind Februari bekend worden gemaakt.
De recepten delen we met u in vijf opeenvolgende nieuwsbrieven. Dus, doe mee en win!


Titel voor afbeelding

Nieuw in het assortiment, SteviJa Cola

Velen van u kennen inmiddels onze Limonadesiropen. Deze 100% natuurlijke
Limonadesiroop geeft maar liefts 100 glazen "SteviJa Cola" met slechts 0,4 Kcal per glas! Op veler verzoek heeft SteviJa de limonadesiroop Cola ontwikkeld deze is vanaf nu verkrijgbaar op onze site. Druppel 5-8 druppels in een glas bruizend water voor een heerlijk glas Cola, maar dan zonder de calorieŽn!
Bestel hier SteviJa Cola


Product informatie

Voor u zijn SteviJa producten over het algemeen goed bekent. Men weet dat SteviJa alleen natuurlijke ingrediŽnten gebruikt en het gebruik van SteviJa in de keuken word steeds makkelijker toegepast in eigen recepten.
Anna Gretha, de creatieve brain achter de producten, is voor haarzelf steeds op zoek naar producten die ondersteunen bij een gezonde levensstijl. Anna Gretha deelt deze graag met u. Vandaag de beschrijvingen van de 100/0 Wonderpoeder, Echt-Echt tarwe gras en Echt- Echt Spirulina tabletten.Titel voor afbeelding

Wond(er)poeder

100/o Wonderpoederģ bestaat uit een extract uit het plantje Stevia Rebaudiana. Behalve zoetkracht heeft Stevia ook een ontsteking remmende werking en helpt hierdoor de huid sneller te genezen. Strooi de poeder op de open wond en dek af met een pleister, u zult verwonderd zijn van het resultaat. Bestel hier Wonderpoeder


Titel voor afbeelding

Tarwegras tabletten

Tarwegras is de kiem van de tarweplant (waar tarwemeel van wordt gemalen). Dit jonge tarweplantje is rijk aan vitamines en mineralen en heeft een aantal positieve effecten op het lichaam. Zo kan het de spijvertering verbeteren en kan het zorgen voor betere bloeddruk en cholesterolwaarden.
Tarwegras is een voedingssupplement dat zeer goed past in een bewust voedingspatroon. De vitaminen en mineralen van ťťn kilo tarwegras staan gelijk aan maarliefst 23 kilo groenten! Bestel hier


Titel voor afbeelding

Spirulina tabletten

Spirulina is een alg die, in tegenstelling tot andere algen (bijvoorbeeld chlorella) een zachte celwand heeft. Hierdoor wordt spirulina makkelijk verteerd en worden de voedingsstoffen uit de alg optimaal door het lichaam opgenomen.
Spirulina is rijk aan vitamines, mineralen en eiwitten. Om die reden wordt het gebruikt als aanvulling op de voeding, bijvoorbeeld tijdens vasten of laag calorische diŽten. Bestel hier Spirulina

Wilt u kennismaken met deze producten? Maak dan gebruik van onze Februari aanbieding van Wond(er)poeder Tarwegras en Spirulina van €29,95.
Bestel hier Februari aanbieding.


Italiaans brood met zongedroogde tomatenIngrediŽnten

 • 500 gram bloem
 • 11 gram instant gist
 • 10 gram zeezout
 • 10 gram SteviJa Zoetpoeder of 20 gram SteviJa Kristal
 • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
 • 200 ml melk
 • 1 eetlepel pesto (optioneel)
 • 1 ei
 • 100 ml olijfolie
 • 100 gram zongedroogde tomaten, grof gehakt
 • 2 eetlepels olijfolie
 • 2 theelepels zeezout
 • 2 eetlepels rozemarijn (gedroogd)

 • Twee ingevette springvormen
 • (circa 24 cm)

Bereiding

Meng bloem, gist, zout, Zoetpoeder of Kristal en de Italiaanse kruiden in een kom.
Voeg daarna melk, pesto, ei en olijfolie toe.
Kneed gedurende 15 minuten, dek het deeg af en laat het ťťn uur rusten.
Sla het deeg goed in en meng de tomaten door het deeg.
Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en maak er twee platte ''pannenkoeken'' van. Leg het rond gevormde deeg in de springvormen en laat het rijzen tot het volume verdubbeld is. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk het deeg met wat olijfolie en maak met de vingers kuiltjes tot bijna op de bodem. Bestrooi het deeg met wat zeezout en rozemarijn.
Bak de broden goudbruin in 30 minuten op 180 graden.

Print recept hier


SteviJa Facebook

Nog geen Facebook-vriend van SteviJa?

Via Facebook bent u nog eerder op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen, nieuwe recepten en andere weetjes over SteviJa.
Ga naar Facebook.com/Stevijanederland en `Like` ons of word vrienden!


SteviJa Pinterest

Pinterest / SteviJa

Pinterest is een digitaal prikbord. Als gebruiker kun je, voor jou interessante, plaatjes van internet op eigen prikborden plakken. Maak ook een account aan en blijf daarbij op de hoogte van wat Anna-Gretha bezighoud.
Ga naar pinterest.com/stevija en `Pin` ons!