Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

SteviJa Nieuwsbriefthema

Beste nieuwsbrieflezers,

Met Valentijn laten we de mensen om ons heen weten wat ze voor ons betekenen. Wij hebben bedacht dat het leuk zou zijn u de mogelijkheid te bieden een sweet Valentijn cadeautje te kunnen uitdelen. Ook vragen we in deze nieuwsbrief nogmaals om uw recepten naar ons te mailen. Tenslotte staat onderaan de nieuwsbrief een heerlijk Valentijn recept. Dus lees snel verder voor deze tongstrelende ervaring!


Win het SteviJa keukenpakket!

Win het SteviJa keukenpakket!

Na onze oproep uw recepten met ons te delen, hebben we verrassend veel nieuwe recepten toegestuurd gekregen. Hartelijk dank hiervoor! Wij zullen de recepten maken, fotograferen en natuurlijk proeven. Heeft u uw creatieve en lekkere recept nog niet naar ons gestuurd? Stuur deze dan voor 18 februari naar info@stevija.nl en win het leuke keukenpakket!
Dit pakket bestaat uit:

1 x SteviJa Kristal
1x SteviJa Zoetpoeder
1 x SteviJa kookboek
1 x Culieet
1 x SteviJa limonade siroop Strawberry
1 x Cavalier chocolade reep Dark

Winnaars van de 5 leukste, origineelste maar vooral, lekkerste recepten zullen in de nieuwsbrief van eind februari bekent worden gemaakt met vermelding van naam en woonplaats.
De recepten zullen we met u delen in de vijf opeen volgende nieuwsbrieven. Dus doe mee en win!


Valentijn cadeautje van SteviJa

Met Valentijn is het fijn om de mensen, van wie je houdt, iets te kunnen geven. Zou het niet mooi zijn deze personen gratis het natuurlijke en zoete SteviJa te laten proeven? SteviJa heeft daarom bedacht, alleen deze week, u de volgende aanbieding te doen. Bij elke aankoop van een SteviJa product zullen wij gratis 2 monster zakjes doen van onze SteviJa Zoetjes, SteviJa Kristal en SteviJa Zoetpoeder.
Dus bestel een SteviJa product en ontvang gratis het Valentijn introductie cadeautje!

Let op! Om gebruik te maken van deze aanbieding, vermeld u tijdens het bestelproces (in het opmerkingen veld) VALENTIJN. Deze aanbieding is geldig t/m zondag 17 februari


Marsepein hartjes

Vier dit jaar Valentijn met zoete hartjes op tafel, en verspreid de liefde!

Marsepein hartjes

Ingrediėnten

  • 100 gram amandelmeel
  • 20 gram SteviJa Kristal®
  • 40 gram SteviJa Zoetpoeder®
  • ½ eiwit
  • 15 gram bloem
  • 2 eetlepels water
  • ½ theelepel amandelaroma
  • Eventueel (natuurlijk) kleurstof

Bereiding

Zeef het meel, Zoetpoeder en de Kristal door een fijne zeef en meng het door elkaar. Voeg het eiwit, water en het aroma toe en kneed het geheel tot een rol. Wikkel de rol marsepein in huishoudfolie en laat het een nacht in de koelkast rusten. Verwerk het daarna tot Valentijn hartjes.

Klik hier voor printvriendelijke versie


SteviJa Facebook

Nog geen Facebook-vriend van SteviJa?

Via Facebook bent u nog eerder op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen, nieuwe recepten en andere weetjes over SteviJa.
Ga naar Facebook.com/Stevijanederland en `Like` ons of word vrienden!


SteviJa Pinterest

Pinterest / SteviJa

Pinterest is een digitaal prikbord. Als gebruiker kun je, voor jou interessante, plaatjes van internet op eigen prikborden plakken. Maak ook een account aan en blijf daarbij op de hoogte van wat Anna-Gretha bezighoudt.
Ga naar pinterest.com/stevija en `Pin` ons!