Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

SteviJa Nieuwsbriefthema

Beste nieuwsbrieflezers,

Een beetje later dan verwacht komt deze nieuwsbrief in uw mailbox voorbij. We hebben voor het maken van de ingezonden recepten meer tijd nodig gehad dan verwacht. Maar het is gelukt en hebben 4 mooie keukenpakketten weg te geven. Verder in deze nieuwsbrief de introductie van de Juvo Raw Superfood, een mooie aanbieding en delen we met u één van de winnende recepten. Laat u verrassen door al het nieuws en lees snel verder.


Winnaars keukenpakket

Winnaars keukenpakket

In een vorige nieuwsbrief hebben we u gevraagd wat u zoal doet met onze SteviJa producten en u uitgenodigd uw recepten aan ons te mailen. We zijn vervolgens druk bezig geweest met de door u ingezonden recepten en hebben genoten van het maken en proeven hiervan. Bedankt! Gelet op de gebruikte ingrediënten, structuur en natuurlijk de smaak hebben we 4 winnaars uitgekozen namelijk:

Mevrouw R. Sonneveld uit Drachten
met haar Rozijnenbrood

Mevrouw N. Tierie uit Almere
met haar Sinaasappelcake

Meneer J. Tolsma uit Drachten
met zijn Appel-Abrikoos cake

Mevrouw K. Cruijs uit Ruinerwold met 2 recepten
de Glutenvrije Abrikoos cake en de Gevulde Chocolade.

Gefeliciteerd! Wij wensen u veel plezier met het pakket en blijft u ons vooral uw recepten mailen.


Introductie Raw Superfood

Introductie Raw Superfood

De interesse voor onze Juvo producten is aan het groeien. Nieuw in ons assortiment is de Raw superfood. Net als de andere Juvo producten, is de Raw Superfood een ware revolutie in voeding. Juvo Raw Superfood is zorgvuldig samengesteld uit de krachtigste raw food ter wereld en is gemaakt van 6 unieke combinaties granen, grassen, kiemen, groenten, fruit en paddenstoelen.

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, biologisch geteeld en bevatten dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Juvo Raw Superfood past in een 'Raw-levensstijl'! Maar is ook zeer geschikt voor mensen die bewust met voeding bezig zijn.

Maak een volledige raw maaltijd door 6 schepjes met 400 ml sojamelk of vers fruitsap te vermengen. Hiervoor is een Juvo maatbeker verkrijgbaar op onze site SteviJa.nl
Ook door het toevoegen van 1 schepje Juvo Raw Superfood aan uw smoothie krijgt deze een ware voedingswaarde boost!
Juvo Raw Superfood geeft 60 doseringen.

Bent u geïnteresseerd om uw voedingspatroon te verrijken met Raw Superfood? Profiteer dan nu van de introductiekorting en bestel hier.

Maar dat is nog niet alles, hierbij doen we u ook een Juvo 3 in 1 aanbieding
voor de prijs van € 127,38

Juvo Raw Superfood.
Juvo Rawfood Groentenmaaltijd Slim
Juvo Rawfood Groentenmaaltijd

Profiteer nu van 15% korting en bestel hier de Juvo 3 in 1 aanbieding.


Kookboek in prijs verlaagd

Kookboek in prijs verlaagd

Het gebruik van SteviJa in de keuken stijgt omdat steeds meer mensen bewust kiezen voor een gezonde levensstijl. Wist u dat het gebruik van suiker totaal geen bouwstoffen aan ons lichaam geeft? Hierdoor vinden wij het heerlijk een natuurlijke alternatief als SteviJa te kunnen bieden.
Om het gebruik van SteviJa in de keuken nog beter te ondersteunen, bieden wij u het kookboek aan voor de prijs van € 9,95

Naast de ruim 80 unieke recepten met SteviJa Zoetpoeder en SteviJa Kristal, wordt er in het kookboek uitgelegd hoe stevia zich gedraagd bij het koken en bakken. Met deze baktips wordt u wegwijs bij het gebruik van SteviJa in uw eigen recepten en u zult beter gaan begrijpen waarom de nodige aanpassingen gedaan zijn. Verder staan in het boek waar u op moet letten als u stevia koopt en welk varianten er op de markt zijn.

Het SteviJa kookboek bevat voor- en hoofdgerechten, maar ook toetjes, gebak, sauzen en dranken.
Bestel hier het SteviJa kookboek


Rozijnenbrood

Als één van de winnende recepten is gekozen voor een heerlijke Rozijnen brood. Het is een echte aanrader om met dit warme brood de show te stelen bij een heerlijke zelfgemaakte pan soep. Besmeer met roomboter en geniet!

Rozijnenbrood

Ingrediënten

  • 275 gram volkoren speltmeel
  • 1 flinke theelepel kaneel
  • ½ theelepel zout
  • 3 eetlepels SteviJa Kristal
  • 25 gram roomboter
  • 225 ml karnemelk
  • 100 gram rozijnen
  • 100 gram krenten
  • 1 theelepel SteviJa Baksoda
  • 2 eetlepels kokende melk

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C en wel de rozijnen en krenten in lauwwarm water.

Roer het meel, kaneel, zout en de Kristal door elkaar en kneed hier de boter doorheen. Giet de karnemelk erbij en kneed tot een zacht deeg.
Laat de rozijnen en krenten uitlekken, dep ze droog en doe ze bij het deeg. Los de Baksoda op in de melk en meng dit tot slot door het deeg.

Bedek het ovenrooster met bakpapier, leg hierop het deeg in een cirkel van circa 20 centimeter doorsnede en bak de bol in 40 minuten knapperig en bruin.

Snijd plakken of punten uit de nog warme bol en besmeer deze met roomboter.

Printvriendelijke versie.


SteviJa Facebook

Nog geen Facebook-vriend van SteviJa?

Via Facebook bent u nog eerder op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen, nieuwe recepten en andere weetjes over SteviJa.
Ga naar Facebook.com/Stevijanederland en `Like` ons of word vrienden!


SteviJa Pinterest

Pinterest / SteviJa

Pinterest is een digitaal prikbord. Als gebruiker kun je, voor jou interessante, plaatjes van internet op eigen prikborden plakken. Maak ook een account aan en blijf daarbij op de hoogte van wat Anna-Gretha bezighoudt.
Ga naar pinterest.com/stevija en `Pin` ons!