Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

SteviJa Nieuwsbriefthema
  • Introductie
  • Healthy Choice en Healthy Inspirations
  • Nieuw in ons assortiment
  • Lipbalm en Wondpoeder in een nieuw jasje.
  • Groene koffiebonen extract
  • Holy soda
  • Lampionnen

Beste nieuwsbrieflezer,

Inmiddels is het herfstachtig weer en kruisspinnen zijn begonnen aan de bouw van hun web. Hoog tijd voor het uitkomen van de SteviJa nieuwsbrief. Wij hebben in deze nieuwsbrief weer veel te vertellen. Zo wordt u geïntroduceerd met meer gezondheidsgerelateerde producten, vertellen u over de Wondpoeder en Lipbalm en laten we u weten waarom Groene koffiebonen extract zo populair is. Verder hebben we nog een leuke aanbieding met een gratis lampion en natuurlijk weer een heerlijk recept. Dus lees snel verder!


Healthy Choice en Healthy Inspirations

Healthy Choice en Healthy Inspirations

Meer en meer worden wij, net als u, bewust van onze gezondheid en daarom hebben wij besloten meer gezondheidsgerelateerde producten op te gaan nemen. Onder de namen "Healthy Choice" en "Healthy Inspirations" zullen we regelmatig leuke, lekkere en gezonde producten met u gaan delen.


Nieuw in ons assortiment

-Vitals true superfood
Nieuw in ons assortiment is de Vitals true superfood. Wist u dat de term superfood mag worden gebruikt als het product meer dan twaalf positieve eigenschappen heeft voor je gezondheid?
Vitals heeft voor u een dosis aan superfood samengesteld tot een heel slim uitgekiende dagelijkse ondersteuning naast uw normale voeding. Een zakje true superfood van 6 gram komt ongeveer overeen met maar liefst twee koppen verse supervoeding! U vindt in één doosje 30 doseringen.
Voeg één zakje toe aan uw vruchtensap, yoghurt of smoothie en profiteer van de verschillende gezondheid bevorderende eigenschappen. Bestel Vitals true superfood.

-Montana blender
Als u meer met uw gezondheid bezig bent dan zult u, net als wij van SteviJa, hebben gemerkt dat goede apparatuur in de keuken noodzakelijk is. Wij willen u laten zien dat goede apparaten niet altijd erg duur hoeven te zijn. Wij hebben namelijk de Montana blender gevonden en delen deze graag met u. Deze blender heeft maar liefst >30.000 toeren per minuut! Door deze snelheid worden de celwanden van de groente en fruit opengebroken zodat alle vitaminen, mineralen en enzymen vrijkomen, die u hierna kunt nuttigen in bijvoorbeeld een smoothie.
Deze blender is door zijn verlichte knoppen en symbolen zeer gemakkelijk in gebruik. Door het hoge toerental en de 2 liter beker, maakt u binnen 30 seconden de lekkerste smoothies klaar en zelfs een zelfgemaakte notenboter is geen probleem.
Wilt u meer informatie over de Montana blender of wilt u deze ook op uw aanrecht zien staan mail ons dan nu of bestel de Montana blender voor maar € 398,-


Lipbalm en Wondpoeder in een nieuw jasje.

Lipbalm en Wondpoeder in een nieuw jasje.

Onder de naam Healthy Inspirations hebben de Wondpoeder en de Lipgloss een nieuw jasje gekregen en hebben we de Lipbalm verbeterd. De oude was met stevia zeer verzorgend voor de lippen maar had weinig smaak. Hierdoor hebben we bedacht om deze te verbeteren door het toevoegen van een natuurlijke aardbei flavour. Vaseline beschermt de lippen tegen weersinvloeden van buitenaf, Stevia geeft de zacht zoete smaak en werkt tevens helend en ontstekingsremmend op de huid. Door het toevoegen van de aardbei flavour is de Lipbalm helemaal "af" en krijgen uw lippen precies wat het nodig heeft. Bestel Lipbalm.
De Wondpoeder hebben we flink in prijs verlaagd en kost nu nog maar € 4,95 -. Bestel Wondpoeder.


Groene koffiebonen extract.

Groene koffiebonen extract.

Er is momenteel veel interesse voor de Groene Koffieboon-extract. Deze is ideaal te gebruiken bij gewichtsbeheersing. Dr. Oz heeft in zijn televisieshow hier onlangs uitgebreid aandacht aan besteed. Hij geeft hierin aan dat Groene koffiebonen extract zelfs misschien wel het enige middel is voor gewichtsverlies dat echt werkt! Studies hebben aangetoond dat het dagelijks gebruik van Svetol resulteert in het verlagen van het vetgehalte, het versnellen van de stofwisseling en het krijgen van energie. Neem voor optimaal effect twee capsules een half uur voor elke maaltijd in met een glas water. Wilt u weten wat Dr. Oz hiervan zegt? Kijk dan hier.

Wilt u ook gezond afvallen met Groene koffiebonen extract? Bestel dan nu de Groene koffiebonen extract en probeer het uit.


Sourcy Holy Soda

Sourcy Holy Soda

Wij van SteviJa worden altijd blij van nieuwe producten op de markt met stevia gezoet in plaats van suiker. Zo vertellen we u graag over de heerlijke frisdrank Holy Soda die nu in de supermarkt verkrijgbaar is. Deze frisdrank is heerlijk en gezoet met stevia. Wat ons betreft is dit een echte aanwinst op de bestaande frisdranken met de hoge suiker gehaltes.
Wist u dat onze SteviJa limonadesiropen ook natuurlijk zijn en maar 0.4 kcal geven per glas? Wist u dat een flesje wel 100 doseringen bevat en erg geschikt is voor het maken van uw eigen "meeneem" Holy Soda? Doe dan 4-6 druppels in bruisend water, maar het is ook heerlijk in yoghurt of een smoothie.
Bestel nu onze "Holy Soda aanbieding" van SteviJa aarbei, SteviJa zwarte bes, SteviJa cola en SteviJa appel limonade siropen en ontvang SteviJa vloeibaar naturel 40 ml helemaal gratis!


Gratis LED Lampionnen

Gratis LED Lampionnen

Over een aantal weken is het weer zover. Veel kinderen in verschillende regio's mogen 11 November hun lichtje weer laten schijnen. Wat leuk om u hiervoor de LED lampion aan te bieden. Deze lampionnen hebben een LED lichtje die steeds verandert van kleur.
Er zit een verstelbaar touw aan het stokje waardoor deze kan worden aangepast aan elke lampionmaat. Maar ook zonder lampion is deze LED bol nog steeds heel origineel. Deze LED lampionnen zijn exclusief bij ons verkrijgbaar en gratis bij elke bestelling boven de €35,-. Deze actie is geldig tot 11 November of zolang de voorraad strekt.

Heeft u nog SteviJa genoeg, maar wilt u toch deze leuke lampion bestellen?
Klik dan hier.


Chocolade hazelnootcake

Met deze herfstachtige dagen hebben we gekozen voor de Chocolade hazelnootcake, lekker bij een kop herfst thee.

Chocolade hazelnootcake

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 40 gram SteviJa Kristal®
  • 100 gram halvarine
  • 1 theelepel SteviJa Baksoda
  • 2 eetlepel melk (verwarmd)
  • 100 gram hazelnoten (gemalen)
  • 50 gram walnoten (fijngehakt)
  • 85 gram Cavalier chocolade Puur (geraspt)
  • 60 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 theelepel olie
  • 1 eetlepel paneermeel
  • Bakblik (1 liter)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Scheid van de eieren de dooier van het eiwit en meng het eigeel met de Kristal en de halvarine. Klop dit mengsel tot een schuimig geheel.
Los de Baksoda op in de melk en meng dit met de hazelnoten en het meel. Voeg vervolgens de walnoten en de chocolade toe en roer goed door elkaar.
Klop het eiwit stijf en roer dit door het chocolade-notenmengsel.

Vet het bakblik in met de olie en bestrooi dit met het paneermeel. Giet het deeg in het bakblik en plaats dit in het midden van de oven.
Bak de cake in circa 50 minuten gaar. Voor het serveren goed laten afkoelen. Eet smakelijk!


SteviJa Pinterest

Pinterest / SteviJa

Pinterest is een digitaal prikbord. Als gebruiker kun je, voor jou interessante, plaatjes van internet op eigen prikborden plakken. Maak ook een account aan en blijf daarbij op de hoogte van wat Anna-Gretha bezighoudt.
Ga naar pinterest.com/stevija en `Pin` ons!