13 december 2016

In deze nieuwsbrief:

Kennismaken met Lucas
SteviJa Kristal - 95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
Alleen voor liefhebbers van chocolade... - 10% korting!
3x Chocoladepasta - met 15% korting!
Facebook like en deel


Kennismaken met Lucas

Beste SteviJa klanten,
 
Ik ben Lucas Visser, de zoon van Anna Gretha en Johan. Sinds 2012 draai ik bij SteviJa mee achter de schermen en vanaf 2015 ben ik verantwoordelijk voor de productie van onze mooie SteviJa productlijn. Vanaf nu sta ook ik jullie ook te woord, aan de telefoon en via de mail.

Bij deze stel ik mij even voor omdat ik Anna Gretha’s rol over ga nemen, ook op kantoor. Ik zie er naar uit om jullie de komende jaren te leren kennen en te ondersteunen! Voel je vrij om iets te vragen, ik sta jullie graag te woord.
 
Met vriendelijke groet,
Lucas Visser
lucas@healthy-choice.nl

Namens SteviJa fijne feestdagen gewenst!

PS: Namens mijn vader en zussen wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de reacties op het overlijden van mijn moeder, wij ervaren dit als een enorme steun.


SteviJa Kristal

7.95 6.95

SteviJa Kristal

95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.95

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


Alleen voor liefhebbers van chocolade...

7.80 6.95

Alleen voor liefhebbers van chocolade...

10% korting!
Ben je een echte chocolade liefhebber? Dan is dit heerlijke, verleidelijke chocoladepakket iets voor jou. Of maak er een ander blij mee.
Laat je verrassen door dit onweerstaanbare pakket, het bestaat uit:

- 1x Cavalier Chocolade Dark 85 gram  
- 1x Cavalier Milk 85 gram  
- 1x Cavalier Milk-Hazelnut 85 gram  
 


3x Chocoladepasta

17.97 15.00

3x Chocoladepasta

met 15% korting!
De chocolade van Cavalier staat voor gezond genieten met de heerlijke authentieke smaak van chocolade. Cavalier chocolade is gezoet met de plantaardige zoetstof stevia (steviolglycosiden) en bevat geen kristalsuiker of kunstmatige zoetstoffen. De chocolade heeft een ware volle en romige smaak van melkchocolade en het knapperige van hazelnoten.

 


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze nieuwsbrief leuk? Of weet je iemand die van één van deze aanbiedingen wil profiteren? Vergeet deze dan niet te delen met je vrienden!


Natuursuper Facebook SteviJa Twitter SteviJa Google+