20 maart 2018

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Brown - 20% korting
SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
Ontwikkeld door een Chef kok
SteviJa Kookboek - 25% Korting!


SteviJa Brown

8.95 6.95

SteviJa Brown

20% korting
SteviJa Brown bestaat uit stevia, erythritol en melasse. Stevia, ook wel Honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur. melasse zorgt voor de mooie bruine kleur. Ingrediënten: Erythritol, steviolglycoside, melasse. SteviJa Brown bezit bijna geen calorieën, zelfs 95% minder dan in suiker! (22,5 kcal/100 gr. tegenover 400kcal/100gr. suiker).

De zoetkracht van SteviJa Brown ten opzichte van suiker is 1:1 tot 1:3. (hoe meer SteviJa Brown, hoe groter de zoetkracht). De glycemic index van SteviJa Brown is nul. (GI=0).


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.95

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


Culieet

9.95 8.95

Culieet

Ontwikkeld door een Chef kok
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.


SteviJa Kookboek

7.95 5.95

SteviJa Kookboek

25% Korting!
Met dit stevia basis-kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van de plantaardige zoetstoffen van SteviJa heel gemakkelijk gemaakt. In het kookboek staat een variatie aan recepten met SteviJa Zoetpoeder® en SteviJa Kristal®.Het kookboek bevat onder meer voor- en hoofdgerechten, maar ook toetjes, gebak, sauzen en dranken. Ga voor een voorproefje van steviarecepten naar SteviJa Recepten.Naast de ruim 80 recepten met Zoetpoeder en Kristal, wordt er in het kookboek uitgelegd hoe stevia zich gedraagt bij het koken en bakken. Met deze baktips wordt u wegwijs bij het gebruik van SteviJa in uw eigen recepten.Doordat Zoetpoeder en Kristal zoeter zijn dan gewone suiker, gebruikt u minder van deze plantaardige zoetstof. Hierdoor zijn er aanpassingen nodig in het recept. In het kookboek wordt er uitgebreid aandacht aan deze verschillen geschonken. 


Wet ter Bescherming van uw Persoonsgegevens

Wet ter Bescherming van uw Persoonsgegevens

SteviJa heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, we gaan zorgvuldig om met uw gegevens en verstekken deze nooit aan derden. Binnenkort verandert de privacy wetgeving.

Wilt u de nieuwsbrief blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen, wilt u zich uitschrijven dan attenderen we u op de afmeld mogelijkheid onderaan deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Johan Visser