03 april 2019

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Kristal - 2e Zak Halve Prijs
Baksoda - Combibus: 185 gram
Culieet - Ontwikkeld door een Chef kok


SteviJa Kristal

16.84 12.63

SteviJa Kristal

2e Zak Halve Prijs
SteviJa Kristal is duidelijk een geliefd product, vandaar deze mooie aanbieding. Super van smaak en zonder calorieën, wat wil je nog meer?

SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


Baksoda

2.96 2.20

Baksoda

Combibus: 185 gram
SteviJa Baksoda wordt voor vele doeleinden gebruikt. Het is echt zo'n product wat iedereen in de keuken zou moeten hebben. Van oorsprong wordt het gebruikt als natuurlijk rijsmiddel, maar tegenwoordig ook voor geur neutralisatie, wittere tanden, deodorant en als maagzuurremmer.


Culieet

10.54 9.49

Culieet

Ontwikkeld door een Chef kok
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.


SteviJa Facebook