21 juni 2022

In deze nieuwsbrief:

Stevia GO - 20% korting
Cavalier Chocolade Dark - Reep 85 gram
Stevia Extract Poeder - 50 gram - 15% korting

Geldig t/m 03-07-2022


Stevia GO

5.44 4.35

Stevia GO

20% korting
De Limonadesiropen van Stevia zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor een veganistische levensstijl. Deze siroop heeft geen chemische kleurstoffen en geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving. Met het handige squeeze-flesje is de limonade makkelijk mee te nemen en te doseren.

Verkrijgbaar in smaken:
- Strawberry
- Blackcurrant
- Lemon


Stevia Extract Poeder - 50 gram

15.52 13.19

Stevia Extract Poeder - 50 gram

15% korting
Stevia Extract Poeder (puur) is het pure extract dat uit de stevia plant wordt gewonnen. Ook is het niet vermengd met andere stoffen. De Extract poeder is 200 tot 300 keer zoeter dan suiker. En is juist geschikt voor productontwikkeling of voor gebruik in specifieke recepten. Dat zijn vaak in recepten zoals in jam, ijs, ijsthee of wijn (bijzoeten).

Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Na het oogsten wordt de Stevia gedroogd en door een zuiver extractie proces wordt de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen.
Stevia Extract poeder puur bevat bijna geen calorieën: 6kcal/100 gr. Tegenover 400 kcal/100 gr. Voor suiker!


Cavalier Chocolade Dark

2.80 2.49

Cavalier Chocolade Dark

Reep 85 gram
Deze pure chocolade van Cavalier is onder andere gezoet met de plantaardige zoetstof stevia (steviolglycosiden), bevat weinig suiker en geen kunstmatige zoetstoffen. Dit is een ware verbetering op de bestaande chocoladetabletten die we kennen en toch de pure smaak van chocolade.

Bovendien is de chocolade van Cavalier UTZ gecertificeerd. Dit draagt bij aan duurzame landbouw en betere omstandigheden voor de lokale boeren.


SteviJa Facebook