Klik hier indien de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven!

Nieuwsbrief Stevia Drogist nr 6 - Jaar 2010

Kookboek Koken en Bakken met SteviaKookboek klaar!
Het kookboek, waar velen van jullie al op zitten te wachten, is nu eindelijk een feit! Het kookboek Koken en Bakken met Stevia is klaar! Het heeft langer geduurd dan verwacht, zo was er steeds wel weer iets aan te passen en voor je het weet zijn er weer een paar weken voorbij. Het boek zal in het Nederlands en Duits van de drukker terug komen.

Het is een prachtig kookboek geworden, mijn bedoeling met dit boek is een basis kookboek te schrijven, waarin duidelijk wordt wat je allemaal met SteviJa Zoetpoeder kunt. Ook de verhoudingen van stevia t.o.v. suiker wordt heel gemakkelijk gemaakt. Ik denk dat dit heel goed is gelukt. Bekijk hier de Preview. Ik ben er erg trots op, en heb zelfs alweer nieuwe ideeën voor een volgend boek.....


Foto: SteviJa
®

Voorinschrijving
Vanaf vandaag begint de voorinschrijving. Dit duurt tot half augustus, vanaf dan is het boek direct te verkrijgen. Zodra de boeken binnen zijn worden alle bestellingen bij voorinschrijving direct verwerkt. Voorinschrijven doet u door het boek hier te bestellen.

Verhuizing
De verhuizing is achter de rug en we werken al weer volop in ons nieuwe pand aan De steven 17 te Drachten. Het is een prachtig pand met veel ruimte. Ruimte om te groeien, we zijn er enorm blij mee. Nu is het ook mogelijk bestellingen af te halen tijdens kantooruren (09.00 – 17.00u).

SteviJa Dent
Veel van jullie hebben mij gevraagd of ik ook kauwgom met Stevia heb of binnenkort nog ga krijgen. We hebben diverse proeven gedaan bij verschillende fabrikanten om onze kauwgom te laten produceren. Uiteindelijk met goed resultaat! SteviJa Dent is er zeer binnenkort in 2 smaken (Citrus Breeze + Vitamine C en Sparemint) bij De Stevia Drogist te verkrijgen. Houd de site in de gaten zou ik zeggen!Recept van de maand
Heerlijk fris bij dit warme weer.

Ananas Smoothie(2 pers.)

- 200 ml magere yoghurt
- 250 ml magere melk
- 2 schijven ananas of ¼ verse ananas
- 2 perziken zonder pit
- ½ eetlepelSteviJa Zoetpoeder
Foto: SteviJa®

Zet een paar uur van tevoren de ananas, melk en yoghurt lekker te koelen in de koelkast. Mix dan alle ingredienten in een blender tot smooth! Eventueel iets verdunnen met water, serveer met (verse) ananas.

Enjoy!

Feedback
Hebt u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Ik wens u nog een fijne dag,
Anna-Gretha en medewerkers van De Stevia Drogist.

De Stevia Drogist is een onderdeel van:
Wilt u deze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? Klik dan HIER