26 mei 2020

In deze nieuwsbrief:

Nieuw lid van ons team - Ramon Jongschaap
SteviJa Kristal - 2e Zak Halve Prijs
Cavalier Chocoladepasta - Pot: 380 gram


Nieuw lid van ons team

Nieuw lid van ons team

Ramon Jongschaap
Hallo SteviJa klanten en geïnteresseerde!

Mij naam is Ramon Jongschaap, het nieuwe gezicht van Healthy Choice. Ik ben sinds begin mei 2020 aan het werk hier en houd mij vooral bezig met Customer Care, Marketing en (online)backoffice activiteiten van SteviJa.nl.

Wie ben ik?
Ik ben Ramon, naast mijn werkzaamheden bij Healthy Choice ben ik personal trainer, erg sportief dus. Mijn grootste hobby is dan ook sport. Ik ben duursporter en doe het liefst de meest moeilijke wedstrijden, zoals (ultra)marathons en IRONMANS. Ik houd wel van een uitdaging!

Ik kijk ernaar uit om u telefonisch te woord te staan of uw mail te beantwoorden.


SteviJa Kristal

15.90 11.93

SteviJa Kristal

2e Zak Halve Prijs
SteviJa Kristal is duidelijk een geliefd product, vandaar deze mooie aanbieding. Super van smaak en zonder calorieën, wat wil je nog meer?

SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


Cavalier Chocoladepasta

5.99 4.99

Cavalier Chocoladepasta

Pot: 380 gram
Heerlijk romige chocoladepasta voor op brood. Deze pasta is makkelijk smeerbaar en vol van smaak. Zonder toegevoegde suikers en chemische zoetstoffen is deze pasta een verantwoord zoet broodbeleg maar is ook geschikt om mee te bakken. 

Bovendien is de chocolade van Cavalier UTZ gecertificeerd. Dit draagt bij aan duurzame landbouw en betere omstandigheden voor de lokale boeren.


SteviJa Facebook