In mandje
0 artikelen

Klantenservice

SteviJa is zowel via de e-mail als telefonisch te bereiken. De medewerkers staan u graag te woord voor het beantwoorden van vragen of om een bestelling op te nemen. Hierdoor is het ook voor mensen zonder computer eenvoudig om ons te bereiken en producten te bestellen.
Telefoon

Via de telefoon:
Maandag - Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 15.00 uur
+31 (0)512 820 000

e-mail
Of via e-mail
klantenservice@healthy-choice.nl

SteviJa

SteviJa is leverancier van de 100% natuurlijke zoetstof stevia en is gevestigd in Drachten en ontwikkelt en produceert hoogwaardige steviaproducten. SteviJa staat 100% voor:
  • Gezonde producten
  • Natuurlijke topkwaliteit
  • Optimale klantenservice

Anna Gretha Visser

Grondlegger van het bedrijf is Anna Gretha Visser. Net als vele anderen werd Anna Gretha zich meer bewust van het belang van goede voeding. Toen zij stevia leerde kennen zag zij direct dat veel mensen met gezondheidsproblemen hierbij gebaat zouden zijn. Zo is stevia bijvoorbeeld veilig bij o.a. diabetes, overgewicht en candida. Vanaf dat moment was Anna Gretha 24 uur per dag met SteviJa bezig. Een natuurlijk zoetmiddel, dát was de oplossing. Ze stortte zich volledig op stevia, las onderzoeksrapporten, maakte studiereizen en besloot om stevia in allerlei vormen op de markt te brengen. SteviJa werd opgericht en kort daarna werden de eerste producten op de markt gebracht.

Nieuwe producten

SteviJa is sindsdien snel gegroeid en inmiddels zijn de producten van SteviJa in verschillende landen binnen en buiten Europa verkrijgbaar. Begin 2010 verhuisde SteviJa naar een groter pand aan De Steven in Drachten. Op deze locatie is voldoende ruimte om naast de webwinkel ook aan groothandels en winkelketens te leveren. En er is een afdeling ‘Research & Development’ waar nieuwe producten worden onderzocht en ontwikkeld. Bij dit continue proces werkt SteviJa nauw samen met onafhankelijke laboratoria om zo de kwaliteit van haar producten te waarborgen.

Wij merken dat gezonde voeding een steeds grotere rol speelt bij mensen. Anna-Gretha is van mening dat dit ook tegen een betaalbare prijs moet zijn en dat kan ook.
De producten zullen onder de merknaam Healthy Choice op de markt worden gebracht via de website www.natuursuper.nl. Houd onze nieuwsbrief in de gaten, want er zullen snel meer producten volgen.
Meld u zich hier aan voor onze nieuwsbrief.

Maatschappelijk verantwoord

SteviJa hecht veel waarde aan de wijze waarop haar producten worden geproduceerd. De gebruikte grondstoffen zijn met aandacht voor het milieu geteeld en SteviJa beschikt voor diverse producten over een ‘Halal-‘ en ‘Kosher’-certificaat.
SteviJa maakt geen gebruik van keurmerken zoals ‘Ik kies bewust’. Voor SteviJa is het vanzelfsprekend dat haar producten verantwoord zijn in gebruik en wordt er met natuurlijke grondstoffen gewerkt.

Klantenservice

De natuurlijke zoetstof stevia is relatief nieuw in Nederland en is veel zoeter dan gewone suiker. SteviJa wil daarom op haar website zoveel mogelijk informatie aan geïnteresseerden en klanten geven en daarmee de stap van suiker naar stevia eenvoudiger maken. Maar ook via de e-mail en telefonisch staan de medewerkers van SteviJa u graag te woord. Dit kan zijn om vragen te beantwoorden of om uw bestelling op te nemen.
SteviJa Footer © 2017 Healthy Choice
Home | Sitemap | Algemene voorwaarden
Telefonische bestellingen en klantenservice
Maandag - Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 15.00 uur
+31 (0)512 820 000
Producten afhalen
De Steven 17
9206 AX Drachten
Nederland
Betaalmogelijkheden
  • Factuur
  • iDeal
  • Contant bij afhalen