Productpagina

Culieet, Ambachtelijke smaakmaker


€10.54

Fles: 250 ml


Culieet is een nieuwe ambachtelijk bereide smaakmaker, welke voor vele culinaire doeleinden geschikt is. Het heeft een unieke zoet, pittige smaak. Het is onder andere te gebruiken als saus, dip en marinade. In geringe mate goed te gebruiken bij vlees, vis, tofu, roerbakschotels of bij salade en barbecue. Uw enige beperking is uw fantasie!

Waarom Culieet?
  • Ontwikkeld door een chef-kok
  • Geen E600-nummers
  • Geen suikers
  • Minder dan 0,8 gram koolhydraten per 100 ml
  • Wordt onder andere gebruikt in gezondheidsprogramma's

Ingrediënten

  • Water
  • Sojabonen
  • Tarwe
  • Zout
  • Spaanse peper
  • Gemberpoeder
  • Natuurazijn
  • Knoflook
  • Johannesbroodpitmeel
  • Steviolglycosiden 95%
Steviolglycosiden
Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractieproces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker.
 
  • Citroenzuur
Citroenzuur is een organisch zuur dat van nature in heel veel levende wezens voorkomt. Ook mensen maken citroenzuur aan en zetten dit weer om. Vooral citrusvruchten bevatten citroenzuur. Het wordt gebruikt als natuurlijke zuurteregelaar.
 

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 0,8 kcal
Vetten 0,6 g
   - waarvan verzadigd 0,03 g
   - waarvan onverzadigd   
Koolhydraten 0,8 g
   -waarvan suikers 0,01 g
   -waarvan polyolen  
Eiwit 10 g
Voedingsvezels  
Zout 13 g


Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.