Productpagina

Stevia GO
Lemon


€5.66

Flacon: 40 ml


Bekijk onze Commercial hier

De Stevia GO! Limonadesiropen zijn zeer geschikt als verantwoorde smaakmaker en verfrissende dorstlesser voor volwassenen en kinderen! Daarnaast zijn de limonadesiropen glutenvrij, lactosevrij en erg laag in calorieën (1-3 kcal per dosering). Hierdoor past het prima in een gezonde levensstijl en geschikt voor mensen die zich bezig houden met gewichtsbeheersing.

De Limonadesiropen van Stevia zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor een veganistische levensstijl. Deze siroop heeft geen chemische kleurstoffen en geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving. Met het handige squeeze-flesje is de limonade makkelijk mee te nemen en te doseren.

Met het 40 ml flesje kun je maar liefst 50 glazen limonade maken met bronwater of gewoon water. Afhankelijk van de smaak neem je per glas slechts 1 tot 3 kcal op. Stevia GO! kent vele gebruiksmogelijkheden (zie toepassing).

Ingrediënten

  • Water
  • Steviolglycosiden
  • Plantaardige glycerine
  • Natuurlijk flavour- en smaakextract
  • Citroenzuur

Omschrijving ingrediënten

Steviolglycosiden
Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractieproces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker.

Plantaardige glycerine
Plantaardige glycerine is een natuurlijke, lichaamseigen stof die wordt gebruikt om het stevia-extract mee op te lossen. Daarnaast zorgt het voor een heerlijk zachte smaak, waardoor de natuurlijke flavour goed tot zijn recht komt. Glycerine heeft tevens een conserverende werking.

Natuurlijk flavourextract
Door het gebruik van Carthamus extract verkrijgen wij de typische kleur- en fruitsmaak, deze is 100% natuurlijk.

Product: Stevia Limonadensiroop van SteviJa

Toepassing

Gebruik SteviJa Limonadesiropen als verantwoorde smaakmaker en verfrissende dorstlesser! Gebruik 5 - 8 druppels in een glas (bron)water voor een heerlijke limonade. De siropen zijn ook heel geschikt in bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, voor het maken van ijs of voor een friszoete smaak en extra fruitbeleving in een zomerse vruchtenbowl.

Bewaaradvies

Na openen, koel bewaren.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 ml   Voedingswaarde per dosering
( 0,8 ml )
Energie 1623 kJ / 391 kcal   12,9 kJ / 3,1 kcal
Eiwit 0,0 gr   0,0 gr
Vet 0,0 gr   0,0 gr
 - waarvan verzadigd 0,0 gr   0,0 gr
 - waarvan onverzadigd  0,0 gr   0,0 gr
Koolhydraten 6,6 gr   0,0 gr
 - waarvan suiker 0,0 gr   0,0 gr
 - waarvan polyolen 6,6 gr   0,0 gr
Mineralen      
Zout 0,03 gr   0,0 gr
Cholesterol 0,0 gr   0,0 gr
Organisch zuur 4,7 gr   0,0 gr


Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.