Productpagina

Stevia Zoetjes


€5.39

Dispenser: 300 stuks


Stevia Zoetjes zijn gemaakt op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. In tegenstelling tot zoetjes met chemische stoffen, zoals aspartaam, zijn Stevia Zoetjes 100% natuurlijk, hebben een heerlijke, natuurlijke zoete smaak en ook blijft de schuimlaag op de koffie intact.

Ingrediënten

  • Erythritol
  • Steviolglycosiden
  • Natrium Bicarbonaat
  • Leucine
  • Wijnsteenzuur

Omschrijving ingrediënten SteviJa Zoetjes

Steviolglycosiden
Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractieproces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker.

Erythritol
Erythritol is een natuurlijk suikeralcohol (polyol) die wordt gewonnen uit plantaardige suikers. Deze komen onder andere voor in fruit en gegist voedsel. De suikers worden gemengd met water, gefermenteerd en gekristalliseerd. Na het zuiveren blijven er geen fruitsuiker of gist achter in de erythritol.

Natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur
Natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur zijn natuurlijke hulpstoffen die ervoor zorgen dat de zoetjes vlot oplossen in vloeistoffen en de houdbaarheid van de zoetjes worden verlengd.

Leucine
Leucine is een natuurlijk voorkomend aminozuur. Leucine is het enige aminozuur die in het lichaam niet wordt omgezet in glucose.

Product: Stevia Zoetjes van SteviJa

Toepassing

SteviJa Zoetjes lossen goed op in zowel koude als warme dranken. Dankzij ons uitgebreide onderzoek en doorontwikkeling, lossen de zoetjes snel op en geven een heerlijk zoete smaak aan bijvoorbeeld koffie en thee.

Stevia Zoetjes zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen:

  • Tafeldispenser met 200 zoetjes
  • Tafeldispenser met 300 zoetjes
  • Navulverpakking met 500 zoetjes

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gr   Voedingswaarde per stuk
Energie 124 kJ / 30 kcal   0,0,41 kJ / 0,1 kcal
Eiwit 4,6 g   0 g
Vetten 0 g   0 g
 - waarvan verzadigd 0 g   0 g
Koolhydraten 2,8 g   0 g
 - waarvan suiker 0,0 g   0 g
 - waarvan polyolen 2,8 g   0 g
Voedingsvezels 0 g   0 g
Zout 0,6 g   0 g


Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.