Productpagina

Actie!

Stevia
Kennismakingspakket


€25.27€22.74

Pakket: 4 Stevia artikelen


* Deze Multi-Voordeel actie is niet te combineren met de 10% kortingsbon.

Het Kennismakingspakket met Stevia van SteviJa bestaat uit:

  • Stevia Zoetpoeder 180 gram
  • Stevia Kristal 300 gram
  • Stevia Zoetjes 300 stuks
  • Stevia Vloeibaar Naturel 40 ml

Omschrijving producten

SteviJa Zoetpoeder
SteviJa Zoetpoeder is stevia-extract verrijkt met inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, fruit en groenten. Met het gebruik van SteviJa Zoetpoeder worden er dus vezels toegevoegd aan een gerecht, wat weer ten goede komt aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is gemakkelijk doseerbaar. Eén kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker.

SteviJa Kristal
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en Erythritol. Stevia, ook wel honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur.

SteviJa Zoetjes
SteviJa Zoetjes zijn op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. In tegenstelling tot zoetjes met chemische stoffen als aspartaam, zijn SteviJa Zoetjes 100% natuurlijk, hebben ze dezelfde zoete smaak als gewone suiker.

SteviJa Vloeibaar Naturel
SteviJa Vloeibaar is de 100% natuurlijke smaakmaker op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. Deze vloeibare variant is makkelijk doseerbaar door de handige druppelflacon. SteviJa Vloeibaar is er in diverse varianten. SteviJa Vloeibaar Naturel geeft een zoete smaak zonder calorieën aan bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, ijs en thee.

Met het Kennismakingspakket kunt u voordelig kennismaken met een greep uit het assortiment van SteviJa.

Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.