Over SteviJa

SteviJa

SteviJa is een toonaangevende leverancier van 100% natuurlijke zoetstoffen op basis van stevia. Gevestigd in Drachten, ontwikkelen en produceren we hoogwaardige stevia-producten. Ons bedrijf is geworteld in de volgende kernwaarden:

  • Gezondheid staat voorop: We streven ernaar om gezonde producten te bieden die een natuurlijk alternatief zijn voor suiker.
  • Natuurlijke topkwaliteit: Onze stevia-producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.
  • Optimale klantenservice: We staan klaar om onze klanten te ondersteunen met uitgebreide informatie, persoonlijk advies en een vriendelijke service.

Oorsprong en inspiratie

SteviJa werd opgericht door Anna Gretha Visser †, een gepassioneerde visionair op het gebied van gezonde voeding. Ze was ervan overtuigd dat stevia een oplossing kon bieden voor mensen met gezondheidsproblemen. Met haar toewijding en inzet zette ze zich volledig in om stevia toegankelijk te maken voor iedereen. Anna Gretha is in 2016 overleden. Haar bedrijf wordt met hetzelfde enthousiasme en inzet voortgezet door zoon Lucas, toch wordt haar warme persoonlijkheid nog iedere dag gemist. Ze was een bijzondere vrouw met een passie voor gezond eten in een gezonde leefstijl.


Nieuwe horizonten

Sinds de oprichting heeft SteviJa een indrukwekkende groei doorgemaakt en zijn onze producten nu verkrijgbaar in verschillende landen binnen en buiten Europa. De verhuizing naar een nieuwe locatie aan De Steven in Drachten biedt ons voldoende ruimte om aan de vraag van zowel webwinkels als groothandels en winkelketens te voldoen. Onze toegewijde afdeling 'Research & Development' werkt nauw samen met onafhankelijke laboratoria om voortdurend nieuwe producten te onderzoeken en te ontwikkelen, en zo de kwaliteit van onze producten te waarborgen.


Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij SteviJa hechten we veel waarde aan duurzame productiepraktijken. Onze grondstoffen worden met zorg geteeld, met oog voor het milieu. Onze producten zijn verantwoord en we werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten, zonder gebruik te maken van keurmerken zoals "Ik kies bewust".


Klantgericht

Onze klantenservice staat bekend om haar voortdurende inzet voor verbetering en streven naar uitstekende service met een persoonlijke benadering. We hechten veel waarde aan direct en effectief contact met onze klanten, waarbij we elke vraag uitgebreid beantwoorden en eventuele problemen snel oplossen.

Eén van de manieren waarop we onze klantenservice verbeteren, is door bijvoorbeeld extra zorgvuldigheid te besteden aan het inpakken van webshop-orders. Zo minimaliseren we potentiële problemen en voorkomen we de communicatie hierover. Dit geeft ons de ruimte om meer tijd en aandacht te besteden aan het persoonlijk te woord staan van al onze klanten.

Bij ons staat elke klant centraal en we streven ernaar sterke relaties op te bouwen. We luisteren actief naar onze klanten, begrijpen hun behoeften en bieden oplossingen die aan hun verwachtingen voldoen. Onze goed opgeleide klantenservicemedewerkers hebben de kennis en vaardigheden om elke vraag of zorg met zorg en professionaliteit te behandelen.

Wanneer je contact met ons opneemt, kun je rekenen op een vriendelijke en betrokken benadering. We zijn hier om te helpen, te begeleiden en te ondersteunen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze klantenservice.

Bij SteviJa staan we klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste stevia product dat uw leven zoeter maakt.